Prijsinformatie Hoeve De West

Prijzen 2022 / 2023

Om onze gasten een bijzonder en fantastisch verblijf te kunnen bieden, is reserveren enkel mogelijk met een minimum van 2 overnachtingen.

Prijs voor de B&B op basis van 2 personen:

*   Kamer 1     € 115,- per nacht

*   Kamer 2     € 125,- per nacht 

*   Kamer 3     € 115,- per nacht 


Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, bed- en badlinnen en excl. toeristenbelasting.
Bij een boeking voor 1 persoon brengen wij € 10,- per kamer, per nacht in mindering.

Finse sauna bij B&B:
Prijs € 35,00 voor 2 personen. Dit is inclusief gebruik van: saunalakens (200 x 80 cm), badjassen, slippers, water en een versnapering.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief. Deze aanbetaling dient per bank te worden voldaan tnv Hoeve De West, NL19 RABO 0345 982126 ovv naam contactpersoon en aankomstdatum.

De nog te betalen verblijfskosten kunnen vooraf worden voldaan d.m.v. overboeking per bank óf u betaalt bij vertrek. Pinnen is bij ons niet mogelijk. Dit is ook van toepassing op de overige kosten zoals af te rekenen drankjes etc.

Tot 30 dagen voor aankomst is annuleren kosteloos, uw aanbetaling wordt dan terugbetaald. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, maar ook om de rust van onze gasten te bewaren, is het goed te vermelden dat Hoeve de West een 'adults only' accommodatie is; vanaf 21 jaar van harte welkom. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Ons streven is om elke aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op via 06-5429 4984 (Ivonne) of 06-1881 3650 (Frank).

Parkeren, aankomst en vertrek

Parkeren en inchecken op de dag van aankomst is mogelijk tussen 16:00 en 19:00 uur.

Al onze tijd en aandacht willen wij besteden aan onze (vertrekkende) gasten en het optimaal gereed maken van onze B&B voor u.
Daarom staan wij vanaf 16:00 uur voor u klaar! Wij vinden het fijn en handig als u ons van tevoren even laat weten hoe laat u denkt te arriveren.

Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 10:30 uur.

U kunt per e-mail of telefonisch uw reservering aanvragen. 
Boekingen zijn onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is definitief nadat deze door ons per e-mail is bevestigd en wij uw aanbetaling hebben ontvangen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, of een mail sturen naar info@hoevedewest.nl

B&B Hoeve de West
© Hoeve de West 2023