Prijsinformatie Hoeve De West

Prijzen 2021 / 2022

Om onze gasten een bijzonder en fantastisch verblijf te kunnen bieden, is reserveren enkel mogelijk met een minimum van 2 overnachtingen.

Prijs voor de B&B op basis van 2 personen:

*   Kamer 1     € 109,- per nacht

*   Kamer 2     € 124,- per nacht 

*   Kamer 3     € 109,- per nacht 

*   Kamer 4     €   99,- per nacht 


Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, bed- en badlinnen en excl. toeristenbelasting.
Bij een boeking voor 1 persoon brengen wij € 10,- per kamer, per nacht in mindering.

In overleg kan op kamer 4 een extra bed geplaatst worden, hiervoor brengen wij € 35,- per nacht in rekening. Dit is inclusief ontbijt, bed- en badlinnen en excl. toeristenbelasting.

Prijzen voor de groeps-accommodatie op aanvraag.

Finse sauna bij B&B:
€ 22,50 voor 2 personen gedurende 2 uur. Dit is inclusief saunalakens.

Finse sauna bij Groeps-accommodatie:
€ 90,- voor onbeperkt gebruik tijdens uw verblijf. Dit is inclusief saunalakens.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

B&B:
Bij reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief. Deze aanbetaling dient per bank te worden voldaan tnv Hoeve De West, NL19 RABO 0345 982126 ovv naam contactpersoon en aankomstdatum. Het restantbedrag dient uiterlijk bij de uitcheck te worden voldaan (contant of PIN).
Tot 30 dagen voor aankomst is annuleren kosteloos, uw aanbetaling wordt dan terugbetaald. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Groeps-accommodatie:
Bij reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief. Deze aanbetaling dient per bank te worden voldaan tnv Hoeve De West, NL19 RABO 0345 982126 ovv naam contactpersoon en aankomstdatum. Het restantbedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aankomstdatum per bank te worden voldaan.
Tot 30 dagen voor aankomst is annuleren kosteloos, uw aanbetaling wordt dan terugbetaald. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, maar ook om de rust van onze gasten te bewaren, is het goed te vermelden dat Hoeve de West een 'adults only' accommodatie is; vanaf 21 jaar van harte welkom. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Ons streven is om elke aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op via 06-5429 4984 (Ivonne) of 06-1881 3650 (Frank).

Aankomst en vertrek

Inchecken op de dag van aankomst is mogelijk tussen 16:00 en 19:00 uur. Eerder inchecken of parkeren op ons terrein is helaas niet mogelijk. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 10:30 uur.

U kunt per e-mail of telefonisch uw reservering aanvragen. 
Boekingen zijn onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is definitief nadat deze door ons per e-mail is bevestigd en wij uw aanbetaling hebben ontvangen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, of een mail sturen naar info@hoevedewest.nl

B&B Hoeve de West
© Hoeve de West 2022