Prijsinformatie Hoeve De West

Prijzen 2020

Om onze gasten een bijzonder en fantastisch verblijf te kunnen bieden, is reserveren in (school-) vakanties, tijdens feestdagen en in de maanden april t/m september enkel mogelijk met een minimum van 2 overnachtingen.
Prijs voor de B&B: per kamer per nacht vanaf € 89,- inclusief ontbijt, op basis van 2 personen. Excl. toeristenbelasting.
In overleg kan op kamer 4 een extra bed geplaatst worden, hiervoor brengen wij € 35,- in rekening. Dit is inclusief ontbijt. Excl. toeristenbelasting.
Prijzen voor de groepsaccommodatie op aanvraag.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reserveren wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Het restantbedrag dient te zijn voldaan uiterlijk 1 week voor aankomstdatum. Tot 30 dagen voor aankomst is annuleren kosteloos, uw aanbetaling wordt dan terugbetaald. Wij raden u aan om eventueel een annuleringsverzekering te nemen.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, maar ook om de rust van onze gasten te bewaren, is het goed te vermelden dat Hoeve de West een 'adults only' accommodatie is; vanaf 18 jaar van harte welkom. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Ons streven is om elke aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact met ons op via 06-5429 4984 (Ivonne) of 06-1881 3650 (Frank).

Aankomst en vertrek

Inchecken op de dag van aankomst is mogelijk vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur en uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11 uur. Mocht u na uw uitcheck nog van de omgeving willen genieten, dan mag u uw auto, fietsen en/of bagage gerust nog laten staan tot het eind van de dag.

U kunt online, per e-mail of telefonisch uw reservering aanvragen. 
Boekingen zijn onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is definitief nadat deze door ons per e-mail is bevestigd en wij uw aanbetaling hebben ontvangen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, of een mail sturen naar info@hoevedewest.nl

B&B Hoeve de West
© Hoeve de West 2020