Over ons

Een droom wordt werkelijkheid….

Frank zijn droom was om ooit, “later als ik groot ben”, een boerderijtje te kopen in de Achterhoek. Op een kruising of op een splitsing.

Waarom op een kruising of splitsing?  "Wel, in de Achterhoek is het heel erg rustig, op een splitsing zie je dan tenminste nog wat voorbij komen….". Maar bij dromen bleef het. Bij onze vorige woning waren we inmiddels een B&B/gastenverblijf aan het realiseren, op de afwerking na was het zelfs al klaar! Tot die ene zondagmiddag, eind 2018, ons hele leven op zijn kop zette… We toerden door de omgeving van Winterswijk, door het buurtschap Corle en daar stond ie dan…. Een woonboerderij uit 1924. Geheel gerenoveerd, vernieuwd en gemoderniseerd. En wat een geluk: het was nog te koop ook! We keken elkaar aan en wisten: “dit is het !”
Enigszins beduusd zijn we naar huis gereden om zo snel mogelijk de brochure van het huis te downloaden. Van alle opwinding hebben we vervolgens een week nauwelijks kunnen slapen. Totdat we een week na de bezichtiging de knoop hebben doorgehakt. “Hier gaan we voor” zeiden we tegen elkaar!

De verbouwing is begonnen

In oktober 2019 verhuisden we van Limburg naar Gelderland. We startten vrijwel meteen met de verbouwing in “de Deel”, waar 3 kamers inclusief badkamers gerealiseerd moesten gaan worden ten bate van de B&B. Van plannen tot tekening, van de eerste steen tot de laatste snufjes, van het schrijven van teksten voor de website tot het uitproberen van ontbijtjes; het was een hobby om hier dagelijks samen mee bezig te zijn! 

Vanaf augustus 2021 hopen we dan ook ons enthousiasme en de liefde voor het meest prachtige stukje Nederland over te kunnen brengen op onze gasten.
U bent van harte welkom in onze B&B. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op!

Bel gerust of stuur een email naar info@hoevedewest.nl.
Wij spreken Nederlands, Duits, Engels en Italiaans.

Met warme groet,

Ivonne en Frank

© Hoeve de West 2023